Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart

MezeHub USLOVI ZA ISPORUKU!

MezeHub USLOVI ZA ISPORUKU!

Svi smo mi srećniji uz hranu koju volimo. Sada to možete imati, a da ne napuštate komfor vašeg doma.

MezeHub nudi nekoliko mogućnosti za isporuku (delivery) i preuzimanje (pickup):

1. Uštedite 10% preuzimanjem porudžbine u našoj prodavnici na adresi: 11508 Schuylkill Rd, Rockville, MD 20852. Samo selektujte curbside pickup. Ne postoji zahtjev za minimalni iznos porudžbine u ovom slučaju. Bićete obavješteni email-om kada je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.

2. Kucna dostava je Ponedeljkom, Srijedom i Petkom za Washington DC zonu za proizvode koji su trenutno na zalihama u našem skladištu u Rokvilu. Dostava je dostupna samo za porudžbine iznad $79. Mapa ispod pokazuje zonu koju pokrivamo. Naknada za isporuku je $9.99.

 3.  Nudimo i dostavu za kontinentalnu USA uključujući 44 drzave (izuzev Hawai i Aljaske) kao i dostavu za vojne uposlenike sa APO adresama,

- sve dostave su isporućene unutar jednog biznis dana prema carrierima koje koristimo,

- zaleđene proizvode i proizvode iz frižidera isporučujemo sa maksimalnim tranzitom od 2 dana i za tu svrhu koristimo visoko kvalitetne kutije od stiropora uz pakovanje sa suhim ledom ili zamrznutim gel pakovanjima u zavisnosti od toga da li je proizvod iz frižidera ili zamrzivača,

- trenutno ne isporučujemo vino, pivo, teške proizvode kao staklene boce od 1.5L, tegle preko 1.3kg i brašno preko 5kg. 

 Proizvodi koji su trenutno rasprodati, ali ako unesete svoj email na produkt stranici i kliknite „Notify me“ i mi ćemo Vas obavjestit kada proizvod opet bude dostupan.

Preporučujemo da tokom poručivanja unesete svoj mobilni telefonski broj tako da Vam možemo kontaktirati sa tekstualnom porukom kada Vaša porudžbina bude na putu prema vašoj kućnoj adresi. (Mi nikada nećemo dati nikome na uvid Vaš broj telefona). Porudžbine koje sadrže smrznutu hranu i hranu iz frižidera mi transportujemo do Vas u izolovanim torbama koje održavaju potrebnu temperaturu. Preporučujemo da unesete namjernice sa ulaznih vrata u što kraćem mogućem roku.

Tokom epidemije COVID 2019 nudimo dostavu bez kontakta - naši vozači nose maske i rukavice, ostavićemo isporuku ispred Vaših vrata i poslati vam text poruku da smo Vam isporučili proizvode.

Dostavu vršimo u slijedećim okruzima: Alexandria City, Anne Arundel, Arlington, Baltimore, Baltimore City, District of Columbia, Fairfax, Fairfax City, Falls Church City, Frederick, Howard, Loudoun, Manassas City, Manassas Park City, Montgomery, North Anne Arundel and Prince Georges.

Prijatno!
Vaš MezeHUB Tim