MezeHub uslovi za isporuku

Svi smo mi srećniji uz hranu koju volimo. Sada to možete imati, a da ne napuštate komfor vašeg doma.


MezeHub nudi nekoliko mogućnosti za isporuku (delivery) i preuzimanje (pickup):


1. Uštedite 10% preuzimanjem porudžbine u našoj prodavnici na adresi: 4980 Wyaconda Rd, Unit C, Rockville, MD 20852. Samo selektujte "curbside pickup" i tokom plaćanja unesite kod za popust "Pickup10%". Ne postoji zahtjev za minimalni iznos porudžbine u ovom slučaju. Bićete obavješteni email-om kada je Vaša porudžbina spremna za preuzimanje.


2.Besplatna dostava u roku od 24 sati za proizvode koji su trenutno na zalihama u našem skladištu u Rokvilu. Subotom dostavljamo za Baltimore City, Baltimore County and North Anne Arundel County. Dostava je dostupna samo za porudžbine iznad $79. Ova mapa pokazuje zonu koju pokrivamo za 24h dostavu.

 

3.  Nudimo i dostavu za kontinentalnu USA uključujući 44 drzave (izuzev Hawai i Aljaske) kao i dostavu za vojne uposlenike sa APO adresama. Dostava je organičena na proizvode koje ne uključuju zamrznute proizvode, proizvode iz frižidera, flaširanu vodu preko 0.5L kao i brašno i tegle preko 2kg. Poštarina je besplatna za narudžbe preko $99, a za narudžbe koje su manje od $99 cijena dostave je $15.

Proizvodi koji nisu označeni 24h znakom su trenutno rasprodati, ali s obzirom da mi dobijamo novu isporuku svake nedelje, samo unesite svoj email i kliknite „Notify me“ i mi ćemo Vas obavjestit kada je proizvod opet kod nas na stanju.

Porudžbine koje primimo do 3 sata popodne, biće isporučene u roku od 24 sati (za proizvode koje imamo na zalihama). Preporučujemo da tokom poručivanja unesete svoj mobilni telefonski broj tako da Vam možemo poslati tekstualnu poruku kada Vaša porudžbina krene do Vašeg kućnog praga. ( Mi nikada nećemo dati nikome na uvid Vaš broj telefona). Porudžbine koje sadrže smrznutu hranu i hranu koja se mora držati u frižideru mi transportujemo do Vas u izolovanim torbama koje zadržavaju hladnoću. Preporučujemo da unesete namirnice sa ulaznih vrata u što kraćem mogućem roku.

Ukoliko živite vam Wašington DC regije, uskoro ćemo ponuditi i isporuku širom USA. Molimo Vas da se prijavite na naš Newsletter i bićete odmah o tome obavješteni. Tokom epidemije COVID 2019 nudimo dostavu bez kontakta - naši vozači nose maske i rukavice, ostavićemo isporuku ispred Vaših vrata i poslati vam text poruku da smo Vam isporučili proizvode.

Dostavu vršimo u slijedećim okruzima: Alexandria City, Anne Arundel, Arlington, Baltimore, Baltimore City, District of Columbia, Fairfax, Fairfax City, Falls Church City, Frederick, Howard, Loudoun, Manassas City, Manassas Park City, Montgomery, North Anne Arundel and Prince Georges.


Prijatno!
Vaš MezeHUB Tim

 

Sale

Unavailable

Sold Out